Humanitarni projekt prikupljanja potrepština za djecu, izbjeglice iz Ukrajine

Obilježen “Pancake Day” u PŠ Sv. Juraj u Trnju
6. ožujka 2022.
Županijsko natjecanje iz Geografije
11. ožujka 2022.

Humanitarni projekt prikupljanja potrepština za djecu, izbjeglice iz Ukrajine

Poštovani roditelji, dragi učenici,

pozivamo vas da se priključite humanitarnom projektu  prikupljanja raznih potrepština za djecu, izbjeglice iz Ukrajine. Prikupljamo: bojice, flomastere, bojanke, slikovnice, autiće, plišance, lutke, kocke, loptice, gelove za tuširanje, dezodoranse s kuglicom (roll-on), dezodoranse, slušalice za mobilne uređaje, lopte, sjajila za usne, balzame za usne, gumice za kosu, mala ogledalca, šilterice, bluetooth zvučnike te slatkiše u manjim pakiranjima. Donirane stvari razvrstat ćemo i složiti poklončiće uzimajući u obzir dob djece. Svaki paketić sadržavat će i poruku podrške na ukrajinskom i hrvatskom jeziku.

Stvari, koje želite donirati, možete predati na ulazu Škole od srijede, 9. ožujka 2022.   

 Vaši osmaši

Osim prikupljanja potrepština za slaganje poklončića za djecu, izbjeglice iz Ukrajine, naša Škola će se, uz posredstvo Crvenog križa,  uključiti i u doniranje raznih potrepština za ciljane obitelji. Crveni križ će nam dostaviti informacije o dobi, građi članova obitelji, osnovnim potrebama te ćemo im moći pomoći direktnim donacijama.

Naravno, vi se uvijek možete odazvati i redovnim akcijama prikupljanja koje organizira Crveni križ diljem naše županije.

Ravnatelj