Mali veliki talenti – Konzum

Prvi dan nastave u ponedjeljak 4. rujna 2023.
29. kolovoza 2023.
Obilježavanje Olimpijskog dana
10. rujna 2023.

Mali veliki talenti – Konzum

U Hrvatskoj danas ima 454.000 učenika u 2570 osnovnih i srednjih škola, a redovna sredstva za nabavu edukacijskog materijala i opreme često su nedostatna i za podmirenje osnovnih potreba. S ciljem poticanja boljih uvjeta za učenje i rast, odnosno kako bi mali talenti postali veliki i ostvarili svoj potencijal, Konzum je pokrenuo jedinstveni community program „Mali veliki talenti“, koji će se odvijati od 31. kolovoza do 8. studenog 2023. u svim prodavaonicama diljem Hrvatske.
Program funkcionira na način da za svakih potrošenih 10 eura/75,35 kuna ili za kupnju određenih proizvoda u Konzumu kupac dobiva jedan kupon, koji će u fizičkom ili digitalnom obliku (skeniranjem QR koda) moći donirati školi po vlastitom izboru. Škole će prikupljene kupone moći zamijeniti za opremu iz posebno pripremljenog kataloga s vrijednim predmetima iz područja IT-ja, multimedije, sporta, umjetnosti, znanosti, igre i rekreacije.
U svakome od nas krije se neki talent, samo ga trebamo otkriti i njegovati – ja sam sretan što se nogometom bavim još od škole, a zahvaljujući ovom Konzumovom programu sigurno će brojni klinci pronaći nešto što ih veseli i u čemu su dobri. Prava oprema i podrška u školi, kojima ćemo kroz Male velike talente pomoći, velik su vjetar u leđa u pravom smjeru, zato sam se pridružio programu da i moja poruka potakne što više ljudi na sudjelovanje“, istaknuo je Joško Gvardiol, naš vrhunski nogometaš i nogometni reprezentativac te zaštitno lice kampanje. Kao ambasadori Jošku su se pridružili i Ema DonevAlbert GajšakMirela Kardašević i Marko Mrkić – svi su svoje prve velike uspjehe ostvarili još u školskim klupama.
  1. Kupone koje dobijete u Konzumu, ubacite u kutiju ispred školske knjižnice. Hvala što sudjelujete u ovoj vrijednoj akciji.