Prvi dan nastave 6.9.2021.

Započeli radovi na zamjeni pločica, vodovodnih cijevi, te uvođenju tople vode
2. kolovoza 2021.
Prvi dan nastave za prvašiće
7. rujna 2021.

Prvi dan nastave 6.9.2021.

Poštovani roditelji, dragi nam učenici!

     u ponedjeljak (6.rujna 2021.) nastava će biti organizirana na sljedeći način: održat će se satovi razrednika za 2. do 8. razreda u vremenu od 8 do 9,00 sati. Učenici će dobiti upute, raspored sati, preuzeti udžbenike, upoznati se s protokolom vezanim za boravak u školi.

Autobus ujutro vozi uobičajenim redosljedom.

7,35 sati – Donji Pustakovec (AP kod Doma kulture) – Sv. Juraj u (AP kod Doma kulture)– Palinovec (AP kod Doma kulture) – OŠ Hodošan (općinsko parkiralište kod škole)

7,45 sati – Donji Hrašćan (AP u centru) – OŠ Hodošan (općinsko parkiralište kod škole)

Prilikom dolaska do Škole učenici se vani trebaju grupirati prema oznakama razreda.

Obvezni su donijeti zaštitnu masku za lice, školske papuče, torbu za knjige, posebnu vrećicu za pohranu obuće nakon preobuvanja te vrećicu za pohranu papuča  koje svaki dan nose kući.

Povratak autobusom je predviđen u 9:10 sati za učenike iz Donjeg Hrašćana te u 9:20 za učenike iz Palinovca, Sv. Jurja u Trnju i Pustakovca.

Učenici 1. razreda s roditeljima dolaze u matičnu školu u 9.30 sati također noseći školske torbe. U PŠ Sv. Juraj u Trnju i PŠ Palinovec svi učenici (1.- 4. r) dolaze u 8.00 sati. Svim učenicima, roditeljima i učiteljima želim uspješnu novu školsku godinu.

Ravnatelj