Third Graders Learn English

Spelling Bee
26. lipnja 2024.
Podjela svjedodžbi
1. srpnja 2024.

Third Graders Learn English

U nastavnoj godini 2023./24. učenice 3.p razreda Dolores Horvat i Ema Miklaužić sudjelovale su u međunarodnom eTwinning projektu Third Graders Learn English. Uz našu školu u projektnim aktivnostima je sudjelovalo još dvanaest škola iz Hrvatske, dvije iz Španjolske te po jedna škola iz Turske, Grčke i Italije. Projekt je na neki način nastavak na projekte First Graders Learn English i Second Graders Learn English u kojima su učenice također sudjelovale tijekom prošlih dviju godina.

Cilj projekta bio je korištenje engleskog jezika u stvarnoj komunikaciji te vježbanje novog rječnika i jednostavnih fraza. Učitelji su tijekom cijelog trajanja projekta redovito međusobno komunicirali i razmjenjivali ideje i radove, a naše su učenice uz učitelja Denisa Kirića  ujedno upoznale i neke informacijske i komunikacijske tehnologije i alate za dijeljenje svojih uradaka s ostalim sudionicima iz Hrvatske i Europe. Tijekom godine bavili su se temama škole i učionice, kalendara, godišnjih doba i vremena, kuće i namještaja te tradicionalnim pričama i pjesmama, Božićem i Uskrsom.

Svi radovi redovito su bili objavljivani na eTwinning portalu Europske školske obrazovne platforme (European School Education Platform), a radove naših učenica možete pogledati i na sljedećoj poveznici https://wakelet.com/wake/leZe2Updm-APJvxY7x83m.