Firstgraders Learn English 2022

Proljetna avantura mladih biologa
21. svibnja 2022.
Natjecanje u pjevanju “Prvi cvrkut”
22. svibnja 2022.

Firstgraders Learn English 2022

Učenici prvih razreda OŠ Hodošan i PŠ Palinovec su u nastavnoj godini 2021./22. s učiteljem Denisom Kirićom sudjelovali u eTwinning projektu Firstgraders Learn English 2022. U projektu su sujelovale po jedna škola iz Bugarske, Poljske i Španjolske, četiri škole iz Turske i šest škola iz Hrvatske.
Tijekom cijelog trajanja projekta učitelji Engleskog jezika svih škola sudionika su se povezali u online okruženju radi razmjene resursa i ideja za učenje i poučavanje Engleskog jezika u prvom razredu osnovne škole. Učenici su svakog mjeseca sudjelovali u po jednoj dogovorenoj aktivnosti, a svoje uratke su redovito dijelili na Twinspaceu i u Microsoft Teams razrednim kanalima.

Sažetak radova naših učenika i učenica možete pogledati na poveznici https://wke.lt/w/s/tjQzo4, a rezultati cijelogodišnjeg rada svih sudionika su dostupni ovdje https://twinspace.etwinning.net/193720/pages/page/1733717.

Na žalost, zbog promjena u zaduženjima na polugodištu, u drugom dijelu projekta su sudjelovale samo učenice prvog razreda PŠ Palinovec.