Raspjevano i veselo na ovogodišnjem Prvom cvrkutu

Valentine’s & Pancake Day u PŠ Sveti Juraj u Trnju
15. veljače 2023.
Radionica mehatronike u našoj školi
19. veljače 2023.

Raspjevano i veselo na ovogodišnjem Prvom cvrkutu

U srijedu 15. veljače 2023. najbolji i najhrabriji pjevači naše škole stali su pred brojnu publiku.

Velika konkurencija bila je među učenicima. Pjevalo je 12 učenika. Pjesmom su se predstavili: Lena Papak, Vanesa Mihocek, Lea Špilek, Tea Špilek, Dolores Horvat, Noa Ivković, Iva Hranjec, Ela Sabol, Klara Bajan, Emanuela Hržić Vlahek, Sven Zrna i Lana Sabol. Svaki izvođač bio je nagrađen gromkim pljeskom svih okupljenih.

Najboljega među njima biralo je povjerenstvo na čelu s učiteljicom Glazbene kulture Andreom Ščapec. Uz učiteljicu Andreu najbolje su birale učiteljice Kristina Vrabec i Ljiljana Kralj, računovotkinja Nadica Lepen te pedagoginja Jelena Sobočan Tkalčec.

U razrednoj nastavi najbolja je bila Lena Papak dok je drugo i treće mjesto pripalo Noi Ivkoviću i Vanesi Mihocek. U predmetnoj nastavi pobjednica je bila Lana Sabol, a drugo i treće mjesto pripalo je Svenu Zrni i Eli Sabol .

Dok je povjerenstvo biralo najbolje, učenici Dramske skupine, vođeni učiteljicom Željkom Podgorelec, odličnim igrokazom dočarali su nam kako je biti zaljubljen u današnje vrijeme i što sve je potrebno napraviti da se osvoji srce onoga koji nam se sviđa.

I ovaj Prvi cvrkut vjerno su popratile učenice Scenske grupe, vođene učiteljicom Sandrom Premuš-Lepen, koje su nas vodile programom.

Čestitke najboljima uz želju da nam iduće školske godine zapjeva još više učenika.