Susret učenika razredne nastave s pripovjedačicom Margaretom Peršić

Stručni skup “Bioraznolikost voda našeg zavičaja”
5. lipnja 2023.
Dan škole
13. lipnja 2023.

Susret učenika razredne nastave s pripovjedačicom Margaretom Peršić

U ponedjeljak, 5.lipnja 2023.godine našu je školu posjetila pripovjedačica Margareta Peršić. Rođena je u Zagrebu 1976.g. Za sebe kaže da je pozavršavala neke škole, onu životnu još teše. Izrađuje lutke i male im haljinice, boja slike i slikovnice, pripovijeda priče i bajke… Članice je nevelikog jata samostalnih umjetnika i slobodna skoro, baš ko ptica! Više o ovoj svestranoj umjetnici možete pročitati na njezinoj internetskoj stranici https://magisdolls.com/ .

Naša gošća nas je pripovijedanjem odvela u pravu malu pustolovinu. U toj su  pustolovini sudjelovali učenici razredne nastave i njihove učiteljice. Igrom slučaja sudjelovali su i učenici 5.a. te pokazali svoja glumačka umijeća. Bila je to sve samo ne obična bajka. Naravno, bio je i kraljević i princeza, ali mi smo svi aktivno sudjelovali u oblikovanju bajke. Pojedinci su postali pravi mali glumci i uživali u svojih pet minuta slave.

Tih 50 minuta proletjelo je u trenu, a mi smo svi bogatiji za jedno predivno iskustvo. Dobili smo i pohvalu da smo izvrsna publika.

Lidija Kovačić Faić, dipl.bibliotekar