Stručni skup “Bioraznolikost voda našeg zavičaja”

Nera Košak najbolja u državi u “CASCADE Scientific Game“.
1. lipnja 2023.
Susret učenika razredne nastave s pripovjedačicom Margaretom Peršić
6. lipnja 2023.

Stručni skup “Bioraznolikost voda našeg zavičaja”

Prisustvom na stručnom skupu “Bioraznolikost voda našeg zavičaja” za članice Zajednice škola Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav na području Međimurske županije u četvrtak 18. svibnja 2023. godine zaokružili smo naše ovogodišnje aktivnosti iz projekta.
U multimedijalnoj dvorani Kukuvija u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami učenici Zajednice škola učenici prezentacijama su pokazali aktivnosti koje su u sklopu ovog projekta proveli. Svaka je bila zanimljiva i posebna na svoj način, ali svi smo se složili u jednom, a to je da volimo prirodu i zajedno se trudimo očuvati je i održati je čistom i za buduće naraštaje. Nakon prezentacija uslijedila je dodjela nagrada pobjednicima učeničkog likovnog natječaja „Vode zavičaja. Najbolja u likovnom izričaju, zauzevši prvo mjesta bila je naša Nera Košak. Uz Neru izloženi su i nagrađeni radovi Ele Sabol, Zare Ružić i Hane Zadravec. Po završetku dodjele gdje je naša škola primila svečano priznanje za sudjelovanje i zastavu Zajednice škola prošetali smo nedavno otvorenom poučnom stazom „Čovjek i rijeka“.Prisustvom na stručnom skupu “Bioraznolikost voda našeg zavičaja” za članice Zajednice škola Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav na području Međimurske županije u četvrtak 18. svibnja 2023. godine zaokružili smo naše ovogodišnje aktivnosti iz projekta.
U multimedijalnoj dvorani Kukuvija u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami učenici Zajednice škola prezentacijama su pokazali aktivnosti koje su u sklopu ovog projekta proveli. Svaka je bila zanimljiva i posebna na svoj način, ali svi smo se složili u jednom, a to je da volimo prirodu i zajedno se trudimo očuvati je i održati je čistom i za buduće naraštaje. Nakon prezentacija uslijedila je dodjela nagrada pobjednicima učeničkog likovnog natječaja „Vode zavičaja. Najbolja u likovnom izričaju, zauzevši prvo mjesta bila je naša Nera Košak. Uz Neru izloženi su i nagrađeni radovi Ele Sabol, Zare Ružić i Hane Zadravec. Po završetku dodjele, gdje je naša škola primila svečano priznanje za sudjelovanje i zastavu Zajednice škola, prošetali smo nedavno otvorenom poučnom stazom „Čovjek i rijeka“.