Međunarodni eTwinning projekti

Posjet Pročistaču otpadnih voda u Čakovcu
22. lipnja 2023.
eTwinning European Quality Label
23. lipnja 2023.

Međunarodni eTwinning projekti

Učitelj Engleskog jezika Denis Kirić je u školskoj godini 2022./23. sudjelovao u dva međunarodna eTwinning projekta, i to sa svojim učenicima prvih i drugog razreda. Učenici 1.h i 1.p razreda sudjelovali su u projektu Our Hungry Caterpillar, zajedno s još devet projektnih partnera iz Hrvatske, Grčke, Turske, Poljske, Armenije i Nizozemske. Učenice 2.p razreda sudjelovale su u projektu Second Graders Learn English, zajedno s još šesnaest partnera iz Hrvatske, Grčke, Španjolske, Turske i Poljske.

Projektni partneri surađivali su u online okruženju u raznim aktivnostima razmjenjujući ideje i materijale za poučavanje i učenje engleskoga jezika. Svi su imali iste ciljeve – promoviranje čitanja od rane dobi, vježbanje slušanja i govorenja na engleskom jeziku, korištenje IKT alata za učenje, učenje Engleskog jezika u internacionalnom digitalnom okruženju te osvještavanje i prihvaćanje međukulturalnih razlika.

Svi materijali redovito su objavljivani na eTwinning platformi (Europska platforma za školsko obrazovanje), a aktivnosti naših učenika mogu se pronaći i na ovim poveznicama: https://wakelet.com/wake/aUJyoHCTxahRAahtbe4k5 i https://wakelet.com/wake/z2PDfoQuroSFmPm2y5lEH.