Posjet izložbi “Reptilomanija”
28. svibnja 2024.
Još jedan odličan nastup učenika OŠ Hodošan u projektu Go-Car-Go
6. lipnja 2024.

Sedmaši na maturalcu

Krajem svibnja naši su se sedmaši uputili na višednevnu ekskurziju.

Od 27. do 29. svibnja 2024. uživali su u zajedničkom druženju i upoznavanju dalmatinskih gradova. Posjetili su Šibenik, Krešimirov grad, no i grad Dražena Petrovića. Bili su na Trgu Dražena Petrovića te pri igralištu na kojemu je započeo igrati košarku. Oduševila ih je šibenska katedrala, posebice krstionica. Divili su se ljepotama Nacionalnog parka Krka te puno naučili o pticama i ljudima u Sokolarskom centru. Posljednjeg dana putovanja obišli su Zadar – Pozdrav suncu, Morske orgulje, crkvu sv. Donata, Kalelargu. Pratilo ih je lijepo sunčano vrijeme te su se osvježavali sladoledima.

Najviše su ipak uživali u kupanju, zabavi, razgovorima i – kolačima. Na sve njih pazili su razrednica Mirjana Štrok i učitelj Denis Kirić. Vjerujemo da će svima ovo putovanje ostati u lijepom sjećanju.

 

Njihovi dojmovi?

 

Bilo je lijepo, ali prekratko. Bilo bi bolje da smo išli na više dana. (Dea Maria)

Bilo je jako lijepo i hrana je bila jako ukusna. Bilo bi ljepše da smo bili još par dana. (Erika)

Lijepo mi je bilo i sve mi se svidjelo, samo je bilo jako vruće dok smo tijekom dana šetali. Razrednica i učitelj Kirić bili su baš super. Pustili su nas da se malo udaljimo od njih, što je dobro. (Melisa)

Najbolje je bilo kupati se i družiti u sobi. Dobro bi bilo da idemo više puta kao razred na putovanje. Bilo je jako zanimljivo u razgledavanju gradova. Upoznali smo se s učenicima iz drugih škola. (Dino)

Sve mi je bilo super. (Tena)

Na maturalcu je bilo zabavno. Najbolji je bio moj prijatelj Ermin koji se stalno špricao parfemima. Upoznao sam nove cure i prijatelje. Hrana je bila odlična. (Tomo)

Bilo je jako lijepo. U Sokolarskom centru bilo mi je najzanimljivije, a najljepše je bilo navečer kad smo imali slobodno vrijeme za šetnju i disko. (Emma)

Hrana je bila odlična (osim lososa), sobe uredne i lijepe, društvo zabavno, učitelji smireni i razumni, vodiči pričljivi i smiješni. (Arian)

Bilo mi je lijepo zbližiti se s razredom. Najvažnije je bilo s curama pričati u sobi. Razrednica i učitelj bili su dobre volje, što mi se sviđa. (Nives)

Lijepo mi je bilo, ali prekratko. Najljepše mi je bilo kupati se i jesti hranu u hotelu, pogotovo kolače. (Paola)

Sve je bilo dobro, od hrane do soba, a najviše zabava. (Antonio)

Boravak u hotelu te obilazak raznih znamenitosti mi se svidio. Učitelj nas je uputio kad nam je nešto trebalo i držao nas u redu. Razrednica nas je održala na okupu i sve nas žive i zdrave dovela kući, što je najvažnije. (Tea)

Svi smo se zajedno družili i bili složni. Žao mi je što nismo bili barem još jedan dan. Hotel i hrana bili su odlični (najviše deserti).Učitelj je pazio na našu sigurnost, a razrednica nas je uvijek prebrojavala i pratila jesmo li svi na broju. (Eva)

Uživao sam. (Matej)

Bilo mi je jako vruće. Morali smo se rano probuditi. (Ljiljana)

Sviđalo mi se jer volim biti odvojen od roditelja pa mi je jedina želja bila ispunjena. Dugo smo mogli biti budni. Malo smo se kupali. (Luka)

Bilo nam je lijepo. Kupali smo se, igrali igrice i nogomet, družili se. (Ermin)

Hrana je bila odlična, more je bilo toplo i vrijeme je bilo na našoj strani. (Kain)

Nisu me zanimale zanimljivosti. Bilo je dobro. Sve je bilo skupo. Hrana mi je bila jedno te isto. (Gabrijel)

Bilo je prekratko, no iskoristili smo svaku sekundu. Hotel je pružao više nego nam je bilo potrebno. (Sabina)

Sviđalo mi se što su nam razrednica i učitelj uvijek dopustili prošetati do plaže.  Najviše mi se svidjelo druženje s prijateljima u sobama. Ovo putovanje nikad neću zaboraviti. (Lili)